Nero d'Avola
 

 

Giro d'Italia Gastronomia Mediterranea La Cucina del Sole Gambero Rosso La Cucina Italiana ItaliŽ Magazine Radio Cucina Koken
Home Italiano Nederlands Contact

Koken

Koken is mijn grote passie.

Ik hou van koken en als het moment te verenigen valt met al mijn andere werkzaamheden (en dat is meestal in het weekend), vind ik het leuk om af en toe een catering te verzorgen.

 

Je kunt lekkere borrelhapjes verwachten, gemaakt met (waar mogelijk) biologische producten, maar ook koude en warme gerechten voor een buffet, inclusief een mooie en lekkere huisgemakte taart.

 

Dankzij mijn kennissen bij de importeurs van Italiaanse lekkernijen, kan ik ook feestelijke bubbeltjes en uitstekende witte en rode wijnen regelen. 

Groen, wit en rood-kleurige hapjes

Een offerte aanvragen

Maatwerk in de keuken betekent ook een grote mate van vrijheid voor de klant.

Daarom werk ik altijd met persoonlijke offertes.

Stuur daarom een e-mail naar info@nerodavola.nl

of bel Marina: nul zes, twee een, twee twee, vijf acht, zeven drie.

Brood, boter en ansjovis

Van boven naar beneden:

Groen, wit en rood-kleurige hapjes

Brood, boter en ansjovis

Taartjes met banketbakkersroom en frambozenjam

 

Alle recepten zijn te vinden op RadioCucina.blogspot.com

Taartje met banketbakkersroom en frambozenjam