Nero d'Avola
 

 

Giro d'Italia Gastronomia Mediterranea La Cucina del Sole Gambero Rosso La Cucina Italiana ItaliŽ Magazine Radio Cucina Koken Newsletter
Home Italiano Nederlands Contact

Italië Magazine

im_editie_45Halverwege 2007 ben ik opgestapt als chef redactie van La Cucina Italiana om aan de slag te gaan bij een groot Nederlands bedrijf.

 

De uitgever van Italië Magazine benaderde mij toevallig in dezelfde periode voor een wat minder intensieve samenwerking op gastonomisch gebied.

 

Aangezien ik het erg leuk vind om te schrijven en onderzoek te doen naar alles wat met Italiaans eten en drinken betreft, staat er sindsdien in praktisch elk nummer van dit mooie glossy tijdschrift een stukje van mij.

 

Een greep uit de onderwerpen die ik voor Italië Magazine heb behandeld:

  • De truffel- en winterrecepten van ristorante l'Ozio Amsterdam 
  • Grappa
  • Pizza
  • Restaurants in Roma
  • Cheese!
  • Interview met de Italiaans-Zwitserse kookboekenschrijfster Manuela Darling
  • Interview met de Italiaanse koks van het Hilton Hotel van Amsterdam
  • Interview met diverse Italiaanse wijnproducenten
  • De recepten van cheffin Antonella Barbella
  • Valchiavenna