Nero d'Avola
 

 

Giro d'Italia Gastronomia Mediterranea La Cucina del Sole Gambero Rosso La Cucina Italiana ItaliŽ Magazine Radio Cucina Koken
Home Italiano Nederlands Contact

Culinaire ronde van Italië

sicilia sardebeccaficoWe gaan een culinaire ronde van Italië doen met foto's om van te watertanden.

Met behulp van een presentatie vertel ik welke gerechten de diverse Italiaanse streken te bieden hebben.

 

Ook vertel ik de achtergronden ervan (bijvoorbeeld waarom in Noord Italië zoveel polenta of rijst wordt gegeten) en geef veel tips en trucs over het zelf klaarmaken van diverse gerechten. Neem een aantekeningboekje en een pen mee!

Dat doe ik vooral met behulp van het publiek, zodat er interactie ontstaat en men zit niet alleen passief te luisteren.

 

Op 22 november 2017 zal ik in Den Haag weer mijn lezing gegeven over bekende en minder bekende Italiaanse gerechten houden.

 

Voor informatie en reserveringen: info@nerodavola.nl

 

Voertaal: Nederlands, op aanvraag ook in het Italiaans mogelijk